Over mij

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Janneke, 27 jaar geleden geboren in het Brabantse Steenbergen en alweer bijna 5 jaar woonachtig in de omgeving van Leiden. Ik woon samen in een heus grote-mensen-huis samen met mijn vriend B. en onze zoon L. 

Op mijn negende riep ik dat ik later wereldreiziger wilde worden. En dus toen ik tien jaar later op 19-jarige leeftijd in 2011 het Brabantse land achter me liet om te werken en reizen in Australië was niemand heel erg verbaasd.  Ik verbleef precies een jaar Down Under en ging in 2013, 2015 en 2017 nog eens terug. Nu is elk jaar (en ook om het jaar..) afreizen naar de andere kant van de wereld een erg dure hobby en is er natuurlijk is meer dan alleen Australië.

 

Wereldreiziger ben ik niet geworden, maar wel intercedent met veel reislust - of terwijl: Jannderlust! Helaas staat reizen momenteel op een wat lager pitje, door o.a. de geboorte van onze zoon en het hebben van een klushuis, maar gelukkig maak ik genoeg andere dingen mee om over te schrijven. 

 

Ik schrijf graag, maar fotograferen vind ik ook super leuk en ik deel graag foto's uit mijn dagelijkse leven op Instagram (@jannekenijssen). 

 

Dankjewel voor je bezoek en veel leesplezier!

 

Liefs,

Janneke 


Reactie schrijven

Commentaren: 0