Over Jannderlust

Over Janneke


Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Janneke, 25 jaar geleden geboren in het Brabantse Steenbergen en momenteel alweer iets meer dan 3 jaar woonachtig in de omgeving van Leiden. Ik woon samen in een appartementje met mijn vriend Bjorn en onze drie planten (waarvan één nog nep is ook..).

Op mijn negende riep ik dat ik later wereldreiziger wilde worden. En dus toen ik tien jaar later op 19-jarige leeftijd in 2011 het Brabantse land achter me liet om te werken en reizen in Australië was niemand heel erg verbaasd.  Ik verbleef precies een jaar Down Under en ging in 2013 en 2015 nog eens terug. Nu is elk jaar (en ook om het jaar..) afreizen naar de andere kant van de wereld een erg dure hobby en is er natuurlijk is meer dan alleen Australië.

 

Wereldreiziger ben ik niet geworden, maar wel intercedent met veel reislust - of terwijl: Jannderlust! Met mijn blogs hoop ik andere mensen te inspireren om vooral hun dromen waar te maken, maar ook dat mijn tips van toegevoegde waarde zijn. 

 

Veel leesplezier!

 

Liefs,

Janneke 

Reactie schrijven

Commentaren: 0