Persoonlijk

Persoonlijk · 22. januari 2019
We zijn vandaag drie weken onderweg in 2019. Elkaar 'Gelukkig Nieuwjaar' wensen is alweer een no-go en alle Kerstmeuk staat weer op zolder. Toch wil ik graag delen hoe mijn 2019 er hopelijk uit gaat zien. Doelen, dromen, wensen. Pak een kopje thee, en lees lekker mee! PS: Happy New Year ;-)

Persoonlijk · 13. januari 2019
Hé, wat leuk dat je er bent! Mijn blog hangt al een paar jaar in de lucht, maar mijn laatste blog is zo'n anderhalf jaar oud. Schandalig, ik weet het. Een van mijn goede voornemens? Yes, je raadt het al! Jannderlust nieuw leven in blazen. Komt 'ie!

Steenbergen
Persoonlijk · 24. maart 2016
Want daar brandt nog licht! ;-) Ik ben geboren en getogen in het Brabantse stad(je) Steenbergen. (Ja, dat gehucht dat de laatste tijd nogal negatief in het nieuws is geweest met betrekking tot betogingen tegen een AZC.) Maar dat terzijde! Ik woon al vijf jaar niet meer in Brabant, maar je kan het meisje wel uit Brabant halen.. maar Brabant nooit uit het meisje. Hier mijn top 5 waar ik ‘Brabant’ mee associeer.

Persoonlijk · 16. februari 2016
Fotograferen is één van mijn favoriete bezigheden. De ene keer vind ik mezelf echt best wel goede foto's maken, en de andere keer baal ik achteraf van de foto's die ik heb gemaakt. Had ik toch niet beter daarop kunnen inzoomen? Het licht ziet er niet uit! Of zijn nu serieus al die foto's een beetje vaag?

Persoonlijk · 14. februari 2016
We willen weg uit Nederland. Nee, niet naar Frankrijk waar onze families en vrienden in de zomer makkelijk met de auto naartoe kunnen komen rijden, maar naar – je raadt het vast al – Australië. Een vliegreis van minimaal 20 uur (AMS – SYD) en een flinke jetlag verder..