Leuke vooruitzichten in... oktober!

Oktober staat (alweer, echt dit jaar gaat zo snel..) voor de deur! En dit is misschien wel mijn meest favoriete maand van het jaar, want in oktober ben ik jarig. Daarnaast staan er deze maand nog veel meer leuke dingen op het programma. Komt 'ie!

Foto header: Pinterest

Ardennen
Nu dit blogje online komt, zit ik lekker met mijn gat in de Ardennen. Om heel precies te zijn, bevind ik me in Heyd, een klein dorpje in de buurt van het - volgens mij best bekende - Durbuy. In 2010 was ik hier ook al eens, maar toen met een gebroken arm en met mijn ouders. 

 

Dit keer ben ik er met Bjorn en vrienden van ons (ook een stel :-) ) De weersvoorspelling niet super... maar dat mag de pret niet drukken. We hebben - al zeg ik het zelf - een geweldig huisje geboekt. Naast een sauna hebben we ook een hottub, een vuurkorf, veel drank en spelletjes. Dus we gaan ons hoe dan ook wel vermaken!

Straatjes van Durbuy in 2010.

Mijn 25e verjaardag!

Jaaa, ik ben dus jarig in oktober. Bijna 25 jaar geleden werd ik op vrijdag 4 oktober 1991 geboren. Sinds dit jaar heeft m'n moeder drie volwassen kinderen en ik ben haar oudste dochter.  Kleine sidenote: m'n mams is zelf nog geen 50.. ;-) Dat vind ik toch wel leuk en speciaal. 

 

Ik ben dit jaar op dinsdag jarig en op die dag moet ik gewoon werken. Misschien ga ik de avond daarvoor samen met een vriendin de stad in, want dan is het hier Leids Ontzet. Om 00.00 uur van maandag op dinsdag is er vuurwerk en dat heb ik nog maar een keer eerder meegemaakt. Even zien of ik daar nog puf voor heb na dit weekend in de Ardennen (+ ook maandag weer werken). 

 

Dinsdagavond gaan Bjorn en ik samen uiteten. Ik vier het pas 14 oktober met een heuse VRIMIDO, maar ga het zaterdag de 8e samen met een aantal vriendinnen goed vieren met een avondje stappen. Eigenlijk vier ik m'n verjaardag dus drie keer. Hehe! Vind ik helemaal niet erg :-) 

Mijn verjaardagscadeau van Bjorn in 2015. Zwemmen met een krokodil in Darwin, Australië. Echt het gaafste cadeau ooit, haha! Ik ben benieuwd wat ik dit jaar ga krijgen...

 

Nog wat etentjes

Staan er maar liefst (naast het etentje op mijn verjaardag) nog vijf(!) diners op het programma. Een verjaardagsetentje van Bjorn z'n vader, nog eten voor de verjaardag van m'n zwager afgelopen juli (hij is alweer bijna jarig..), een Afghaans etentje bij vrienden thuis (heel benieuwd naar!), samen met een vriendin hier in Leiden om daarna gezellig aan de cocktails te gaan drinken en eind oktober nog een met de dames van het voetbalteam waar Bjorn in speelt. Dit hebben we twee jaar terug ook gedaan en dat was destijds echt heel leuk. We gaan eerst eten en daarna stappen. Dat wordt vast weer een avond voor in de boeken.

 

En verder...

Heb ik deze maand voor het eerst een kraamborrel. Ik ben heel benieuwd hoe zoiets in z'n werking gaat! Twee dagen daarna, op 10 oktober speelt het Nederlands elftal tegen Frankrijk. M'n vader vroeg een paar maanden terug al of we zin hadden om daarmee naar toe te gaan en natuurlijk hebben we daar zin in! Zelf ga ik ook nog even extra sportief doen, want in de herfstvakantie (niet dat ik vakantie heb, maar in die week zeg maar) hebben we bij ons op de club een toernooi voor 18 tot 35-jarigen. Mijn categorie! Ik ga dubbelen en mixen. Ook is er een toernooi voor het goede doel waar ik misschien samen met mijn broertje aan mee ga doen. Even zien of dat met het andere toernooi te combineren valt. 

 

Een best wel drukke, maar superleuke maand. Nu al! En hij is nog niet eens begonnen ;-)

 

Wat zijn jouw plannen voor oktober? Ik ben benieuwd.

 

Liefs,

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Simone (vrijdag, 30 september 2016 13:46)

  Wat een leuke planning heb je voor komende maand! Ik heb een bruiloft, een verjaardag, we gaan wat veranderen in huis (naar een andere slaapkamer verhuizen) en we hebben nog een etentje gepland staan. Allemaal leuke dingen ook hier!

 • #2

  Marcella (maandag, 17 oktober 2016 21:43)

  Hè, je bent precies een maand voor mij jarig. Toevallig! ;-) Lekkere maand met al die etentjes. Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw cadeau!

 • #3

  Karen (woensdag, 17 mei 2017 00:21)

  Woow zie er geweldig uit, zou ik binnekort samen met mijn verloofde ook wel eens willen doen. Ik blijf je volgen,

  Alvast dank vor de inspiratie !

  groetjes

  Karen