Zomerse Dilemma's TAG

Ja jongens! Het is eindelijk zomer in Nederland. Een mooi moment om de Zomerse Dilemma's TAG - bedacht door Renske - in te vullen. Die ik op mijn beurt dan weer tegenkwam bij Northflix. Ga ik voor altijd BBQ'en of alle dagen pastasalades? En backpacken in Azië óf naar Scandinavië? 

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Hm, dit vind ik gelijk een lastige. Ik vind allebei namelijk heel fijn! Als ik écht moet kiezen ga ik toch voor door de branding. Van de zee word ik vrolijk en wandelen langs de kust is zo rustgevend. 

 

Een vakantie op een tropisch eiland OF een zonnige, culturele stedentrip?

Dat ligt er aan hoe je zonnig definieert. Ik vind het leuker om op vakantie dingen te zien, wandelingen te maken etc. dan alle dagen languit op een strandbedje te liggen... maar met 35 graden door een stad lopen is ook niet alles. Ik ga toch voor de stedentrip! Maar dan wel een waar een strand, meer o.i.d. vlakbij is. 

 

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalades OF jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën?

BBQ! Ik ben ook gek op pastasalades, maar dan het liefst in combinatie met barbecueën, haha! Maar die eerste keer dat de BBQ aan kan, is toch elk jaar weer een feestje. Wij hebben een elektrische barbecue op ons balkon staan en met mooi weer gebruiken we die 't liefst elke dag. 

Hmm, garnalenspiesjes met ananas voor op de BBQ! 

Zwoegen in de sportschool OF work-outs in de buitenlucht?

De sportschool is echt niks voor mij, dus ik ga voor work-outs in de buitenlucht. Ik heb vorig jaar een abonnement op de sportschool gehad en ben slechts 2 keer gegaan.. En dat terwijl de sportschool echt nog geen vijf minuten fietsen is vanaf m'n huis. 

 

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF niemand wil ooit nog met jou op vakantie?
Ik vind dit een beetje een gek dilemma. Misschien omdat ik het eerste deel niet helemaal begrijp? Of is dat echt heel blond van me? Haha! Alleen op vakantie gaan is voor mij geen dilemma. Vind het juist heerlijk! Dus dan ga ik daar maar voor? 

 

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF een hele zomer backpacken door Azië?

Scandinavië for sure! Vrienden van ons zijn momenteel op reis in Scandinavië en de foto's die ik voorbij zie komen zijn echt prachtig. Een aantal landen in Azië zou ik nog graag bezoeken, maar niet al backpackend de hele zomer ;-) 

 

Nooit meer jouw teennagels lakken OF nooit meer slippers dragen?

Nooit meer nagellak op m'n tenen! Echt, ik leef op slippers <3 Na een vakantie vind ik het altijd verschrikkelijk om weer 'verplicht' dichte schoenen te moeten dragen. Ze zeggen niet voor niets.... 

 

Bron: Ocean-beach-quotes on Pinterest.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF je mag nooit meer jouw benen ontharen?

Ik heb het geluk dat ik lichte haren op mijn benen heb, maar nooit meer ontharen? Brr! Dat vind ik wel 'n beetje vies hehe. Dan maar een zomer no shame en dat te korte rokje aan. Mijn oma zou zeggen: "je draagt 'n zie-poes-net-nie-rokje" ;-) 

 

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel?

Ik ga er vanuit dat in dat weiland ook uitzicht hebt op het heelal. Dus laten we er dan maar een combinatie van maken? 

 

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF je mag de hele zomer geen zoetigheid meer?
Dan maar m'n favoriete ijsjessmaak nooit meer. Er zijn te veel lekkere zoetige dingen, dan alleen ijs! Enne, dan zoek ik wel een nieuwe favoriet, haha! 

 

Iedere zomer hoor je altijd 'Op een onbewoond eiland' van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen?

Ik denk dat ik gek zou worden als ik elke zomer constant 'op een onbewoond eiland' in m'n hoofd zou hebben. Elke keer huilen bij een nummer is ook zo wat. Al huil ik niet zo opvallend, dus ga ik toch voor huilen... 

 

Bedankt voor het maken van de tag Renske. Ik vond 'm erg leuk! Iedereen mag 'm natuurlijk overnemen, maar wel zo netjes om Renske's blog even te vermelden. Ga jij ook voor 'n zie-poes-net-nie-rokje of toch voor altijd behaarde benen? ;-)

 

Liefs,

 

Janneke

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Rachel (dinsdag, 19 juli 2016 14:09)

    haha heel herkenbaar wat je oma zegt, de mijne had ook zo hekel aan korte kledingstukken!

  • #2

    Marcella Molenaar (vrijdag, 29 juli 2016 21:41)

    Leuke tag is dit, ik ga 'm ook nog invullen! En liever zo'n korte rok dan behaarde benen hoor ;-)