· 

Sneak peek eerste foto's Kroatië

Dubrovnik old town

Dobar dan! (Kroatisch voor hallo ;-) ) In mijn vorige update vertelde ik dat ik nog een paar weken moest werken en dan vakantie zou hebben. Stiekem zaten we een week later al in het vliegtuig onderweg naar Kroatië. Hrvatska, zo wordt Kroatië ook wel genoemd, wordt steeds populairder als vakantiebestemming en ik laat je graag zien waarom dit land ook zeker op jouw bucketlist moet!

Mocht je me volgen op Instagram @Jannderlust dan heb je misschien al wat foto's voorbij zien komen. Als je me nog niet volgt, snel even doen ;-) Trouwens, die zwarte plekjes die je ziet op de foto hierboven zijn zwaluwen. Hier stikte het van in Dubrovnik en eigenlijk door heel Kroatië. Bizar!

Haven Sibenik
Citymap Dubrovnik
Beach Lokrum
Pignon
View on Lokrum
Sibenik Croatia
National Park Krka
Frog close-up
Storm above Bol
National park Plitvice
Rooms available
Jannderlust

En, ben je al een klein beetje overtuigd? Oké, oké, die laatste foto is niet om je te overtuigen, maar ik vind hem zo leuk dat 'ie hier lekker tussen staat. Ik ben van plan om nog wat blogjes aan Kroatië te gaan wijden. Mét natuurlijk nog meer foto's. Maar ik wilde jullie graag vast een indruk geven. 

 

Ik ben in ieder geval weer helemaal opgeladen en sinds woensdag weer aan het werk. De komende weken heb ik nog een aantal leuke dingen voor de boeg en ook wat vrije dagen voor mezelf ingepland. Zo gaat de Nederlandse zomer (als 'ie nog komt..?) niet helemaal aan me voorbij. Zoals ik in mijn laatste blog vertelde mag ik in juli een verhaal schrijven voor een krant en in het najaar hopen we nog een paar dagen weg te gaan met vrienden. Na onze grote reis van vorig jaar moet er even een beetje op het geld gelet worden. 

 

Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog? En waar ga je heen? Ik vind het heel leuk om dat te horen. 

 

Liefs,

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica (zaterdag, 09 juli 2016 02:10)

    Die laatste foto is inderdaad hartstikke leuk! :) Ik ben een paar jaar geleden in Kroatië geweest en kan inderdaad beamen dat het super is <3