Jannderweekend #8

Hartje pannenkoek

Nationale Pannenkoekendag, onverwachts de kroeg in, tennissen, Kolonisten van Caten en nog meer tennissen. Lees snel verder!

Vrijdag

Borrrrreltijd! Standaard prik op de vrijdag als ik geen andere plannen heb en zo dus ook weer vandaag. Elke laatste borrel van de maand hebben we bittergarnituur en de overige vrijdagen is er altijd chips. Vandaag had een collega verschillen kazen meegenomen. En laat ik dat nou nog lekkerder vinden dan bittergarnituur :-D

 

Na de borrel haal ik gelijk de weekendboodschappen bij de Lidl. Hier kom ik zelden, maar eigenlijk wonen we helemaal niet zo ver bij de Lidl vandaan en hebben ze echt lekkere producten voor een veel leuker prijsje dan de Appie Heijn. Ik neem mezelf in ieder geval voor om vaker boodschappen te halen bij de Lidl. 

 

Vrijdagavond was nog zonder plannen, maar in de Lidl krijg ik een berichtje van een vriendin of ik zin heb om later op de avond een drankje te gaan doen in de stad. Het is de eerste avond deze week dat ik Bjorn zie en na wat berichtjes heen en weer besluiten we met z'n drieën af te spreken. Prima oplossing, haha! We gaan naar restaurant/kroeg Annie's in Leiden. Het is heel gezellig en 's nachts om half 2 zijn we pas thuis.

 

We aten vanavond zoals je hierboven kunt zien pannenkoeken. Dat hadden we eerder die week al bedacht en toen bleek het vrijdag Nationale Pannenkoekendag te zijn. Perfecte timing! 

The Fall

Hoofdrolspelers The Fall

Zaterdag
De dag van de halve finales! Ik slaap eerst uit en kijk samen met Bjorn een aflevering van The Fall. Deze serie leek mij wel wat na het lezen van een blog hierover van blogger Sas. And she's right! We hadden tijd voor maar één aflevering, maar ben super benieuwd naar het verloop van deze serie. 

 

Het toernooi waar ik aan meedoe is in een tennishal in Sassenheim. Dat is vanuit Leiden prima aan te rijden. Om 14 uur speel ik de eerste halve finale in de mix. We winnen met 13-3 (games). Hopla! De tweede wedstrijd is de dubbel, die speel ik met m'n schoonzusje en ook die winnen we vrij gemakkelijk: 14-2. Morgen twee finales dus! :-)

 

Na de laatste wedstrijd moet ik snel naar huis, want we gaan vanavond bij vrienden in Zoetermeer eten en spelletjes doen. Als we aankomen staat het eten al bijna op tafel, heerlijk! Ik heb zo'n honger na al dat ge-tennis. Na het eten spelen we Kolonisten van Catan. Met allerlei uitbreidingen, waardoor we even de tijd nodig hebben om alles te begrijpen. Het is een spannend potje, maar uiteindelijk wint Bjorn. We maken het niet al te laat, want ik wil wel fit zijn voor morgen!

Kolonisten van Catan

Kolonisten van Catan!

Zondag
Ook vandaag slaap ik schaamteloos uit.. Haha! Bjorn gaat 's morgens bij z'n voetbalteam kijken (hij is nog steeds geblesseerd aan zijn schouder) en ik schrijf in bed vast een deel van deze blog. 

 

Om 13 uur heb ik de eerste finale in de damesdubbel. Het is een super spannende wedstrijd, maar in het laatste kwartier komen we op een redelijk goede voorsprong te staan, die voor de tegenpartij eigenlijk niet meer valt in te halen. En dus mogen we onszelf kampioen in de dubbel 8 noemen. Yay! :-D Het eerste Rituals pakket is binnen. Haha!

Tennishal Sassenheim

De tennishal waar ik afgelopen week tien uur (!) heb getennist.

De tweede finalewedstrijd is om 16 uur. We hoorden gisteren al van andere mensen dat we bij deze tegenstanders goed moesten meetellen, omdat zij hier blijkbaar moeite mee hadden. Moeite als in verkeerd tellen en zo punten pakken. Dit gebeurde bij ons al na 5 games toen wij 3-2 achter stonden. Nu waren ze ook echt goed hoor, maar daardoor raakten wij van de leg en trokken we niet meer aan het langste eind zoals we de voorgaande wedstrijden wel deden. Na de wedstrijd hebben we nog een drankje met de tegenstanders gedaan en waren ze hartstikke aardig, maar 't is altijd jammer als mensen zo willen winnen. 

 

Goed! Genoeg over de tennis. Omdat we toch tweede zijn geworden, kreeg ik nog een Rituals pakketje. Ik heb nu in ieder geval 't komend halfjaar genoeg douchespul :-) Lekker naar huis en eindelijk weer een avondje samen op de bank. Drie keer raden welke serie we hebben gekeken.. Komend weekend hebben we twee etentjes, twee Paasbrunch'es en een verjaardagsfeestje van vrienden op het programma staan. 

 

Hoe was jouw weekend? En al leuke plannen voor komend weekend? 

 

Liefs, 

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 0