Jannderweekend #7

Een extra dagje weekend, Londen met Veerle en een ziekenhuisbezoek... Kijk je mee naar mijn weekend?

Donderdag

Joehoe, ik heb weekend! Heerlijk om dat donderdag al te kunnen zeggen. Ik heb al drie dagen niet gekookt en dus duik ik de keuken in om verse soep te maken. Courgette soep naar het gerecht van m'n mams. Succes gegarandeerd. Behalve vandaag, want m'n pureerstaaf legt 't loodje. Ik besluit de soep - gezeefd - toch maar te eten, want 't is zonde om alles weg te gooien. De smaak is alleen niet top. 

 

's Avonds kijk ik serie en begin ik aan de eerste les van m'n thuiscursus Reisjournalistiek. Super leuk! Hierover schrijf ik binnenkort denk ik nog een apart blogje. 

Courgettesoep

Soep in the making! Toen deed 'ie 't nog..

Vrijdag

#geenwekker :-D Om 'n uur of half 10 word ik wakker en ontbijt ik in bed. Ik werk stiekem toch nog een klein uurtje, haal boodschappen, ruim het huis op, bak brownies en schrijf de laatste tips op voor 't dagje Londen. Rond 15.00 uur krijg ik knallende hoofdpijn en besluit ik even 'n powernap te doen. 

 

Twee uur later word ik weer wakker - zonder hoofdpijn, yay! - en is het tijd om m'n tas in te pakken voor morgen! Na het eten stap ik in de auto richting Brabant.

 

Papa en Anja zijn zo lief om Veer en mij 's avonds laat naar Antwerpen te brengen. Daar stappen we om 00.50 uur op de bus naar Londen.

 

Ik at vrijdag een overheerlijke pasta met kip, courgette en pesto. 

Zaterdag

De reis verloopt vlekkeloos en Engelse tijd 07.00 uur zijn we in Londen. Na 11 (!) geweldige uren begint de terugreis naar België. Zaterdag op zondagnacht om half 4 zijn we terug in Antwerpen en komt het liefste broertje van de heeeeeeeeeeeeeleee wereld ons ophalen. Later deze week volgt er nog een blogpost met véél meer foto's en wat we hebben gedaan in Londen, maar hier vast een voorproefje.

Westminster Bridge London
Buckingham Gate London
Veerle en Janneke in Londen

Zondag

Het is al bijna middag als ik wakker word. Au, voetjes. Aah schouders.. maar hé het was geweldig gisteren! Ik spring onder de douche, werk een ontbijtje/lunch naar binnen, zeg iedereen gedag en dan is het tijd om naar huis te gaan. Eindelijk vriendlief weer zien. 

 

Als ik bijna thuis ben, zie ik Bjorn onze straat in rijden. Gezellig! Allebei tegelijkertijd thuis. Hij blijkt met de voetbal te zijn getackeld en na even bijgekletst te hebben, besluiten we toch maar naar 't de huisartsenpost in het ziekenhuis te rijden. Niet echt lekker als elke beweging die je maakt, pijnlijk is.

 

Een uur later staan we weer buiten. Bjorn een mitella rijker. Z'n schouder is niet gebroken, maar wel flink gekneusd. Ga je een week snowboarden.. niks aan het handje. Sta je vijf minuten op het voetbalveld heb je dit :-( Na het ziekenhuisbezoek zetten we de auto thuis en lopen we naar de Appie Heijn voor wat boodschappen. Maar.. niet voordat we een lekker ijsje hebben gegeten bij de ijs zaak naast de AH. Eerste schepijsje van 2016 is een feit! 

Kokos ijs
Park omgeving Leiden

Onderweg naar de supermarkt hadden we dit mooie uitzicht.

We sluiten 't weekend af met broodjes shoarma en een filmpje op Netflix. Niet dat ik de hele film zie, want halverwege val ik in slaap. Toch best vermoeiend die busreis, haha ;-) 

 

Deze week doe ik mee aan een tennistoernooi en hoop ik zaterdag en zondag (halve)finale(s) wedstrijden te spelen! Als dat niet zo is, dan moet ik zaterdag sowieso nog tennissen bij m'n eigen club. Zaterdagavond hebben we met vrienden afgesproken en verder is de agenda nog leeg. 

 

Hoe was jouw weekend? Ook zo genoten van het zonnetje? 

 

Liefs,

 

Janneke 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saskia (zaterdag, 19 maart 2016 08:51)

    Leuke foto's en och. Ik zie Londen<33 Ben ik echt verliefd op en hoop dat deze als eerste op de volgende-trip staat