Jannderweekend #6

Sushi

Ik heb dit weekend bijna geen foto's gemaakt, maar ik wilde jullie toch graag even bijkletsen over mijn weekend. 

Vrijdag

Voor de verandering sla ik vandaag de borrel op werk over. Bjorn gaat vannacht op vakantie en we gaan samen nog even wat laatste dingen voor hem halen in het winkelcentrum hier vlakbij. We eten lekkere verse pizza's van de Appie en na het eten stap ik in de auto om naar Eindhoven te rijden. Partytime!

 

Wel een gek idee dat als ik morgen thuis kom Bjorn er niet is. Het is voor het eerst dat ik zolang zonder hem ben sinds we zijn gaan samenwonen. 

 

Deze foto kreeg ik zondag van Bjorn toegestuurd. Heus niet jaloersmakend.. 

Eindhoven is vanaf Leiden zo'n anderhalf uur rijden. Ik ben niet zo'n held in laat terug naar huis rijden, dus slaap ik vannacht na het feestje bij m'n beste vriend Mathijs, die ook in Eindhoven woont. Voor ik naar het feestje ga, rij ik eerst naar zijn huis om m'n spullen te droppen en vast m'n luchtbed klaar te leggen.

 

Om 21.00 uur stappen we op de fiets naar het feestje. Ik vind het super leuk om weer wat mensen te zien, die ik al een tijd niet heb gezien. Gezellig bijkletsen en drankjes drinken. Om half 3 gaan we terug naar Mathijs z'n huis, drinken we nog één drankje en gaan dan lekker slapen.

 

Zaterdag
Ik slaap helaas maar tot half 9 en Mathijs ligt nog tot half 11 te pitten, haha! Ik kijk New Girl op m'n telefoon en als Thijs eindelijk uit bed komt, ga ik eitjes bakken. Dat was zijn voorwaarde als ik zou blijven slapen. Na het ontbijt spring ik onder de douche en ruim ik daarna al m'n zooi weer bij elkaar om door te rijden naar Steenbergen. 

 

Het stuk van Eindhoven naar Steenbergen mag je bijna overal 130 rijden (super chill!) en een uurtje later sta ik al bij m'n ouders op de stoep. Naar mijn idee duurde het altijd veel langer om dat stuk te rijden, maar goed :-P Samen met m'n mams ga ik even de stad in en scoor ik onverwacht een super leuk jurkje bij een plaatselijk winkeltje. We zeggen m'n zusje gedag die aan het werk is en halen nog wat boodschappen.

 

Daarna rij ik naar m'n vader en Anja (ja, mijn vader en moeder zijn gescheiden.. al heul lang!). Anja is volop aan het kokkerellen en ik mag muffins testen die ze later die avond gaan eten met vrienden. Heus niet verkeerd! Ook test ik kaas voor de gasten, want dat mogen papa en Anja nu niet eten (Paleo dieet). Ik vind één van de kaasjes (truffelsmaak hmm..) zo lekker, dat ik vanuit papa naar de Lidl ga om diezelfde kaas te halen, haha!

Na het scoren van de truffelkaas haal ik m'n oma op. Ze wist niet dat ik vandaag naar Steenbergen zou komen, en dus is ze blij verrast. Opa hoef ik niet op te halen, want die is al bij ons thuis. Het vriendje van m'n zusje komt ook binnen vallen en niet veel later komt Veerle ook thuis van haar werk. Met z'n zevenen houden we een soort zaterdagmiddagborrel en heb ik tranen in m'n ogen van het lachen als ik filters van snapchat op opa uitprobeer. Heerlijk om weer even 'thuis' te zijn!

 

Na het eten ga ik weer huiswaarts. Veerle had me bijna overgehaald om vanavond mee naar een feestje te gaan van ons neefje, maar ik vind mezelf heel verstandig als ik daar vriendelijk nee tegen zeg. Twee avonden naar de k***e is gewoon niet zo handig als je maandag weer moet werken.. (zaaaaai). 

 

Ik ben om half 10 thuis en baal even als ik zie dat de live finale van Wie Is De Mol al is afgelopen. Irritant zeg dat de finale 'n uur eerder werd uitgezonden. Maarrrr lang leve uitzending gemist. Helaas is het niet meer heel spannend, want ik als ik even m'n Facebook-feed check, zie ik al voorbij komen dat Klaas de mol is en dat Tim heeft gewonnen. Woehoee had ik toch gelijk met Klaas als mol! Ik drink wijntjes, kijk nog meer New Girl en ga om half 1 naar bed. Zuuuuuuuuuuperzaai. 

Zondag
Tot 10.00 uur slapen <3 Ontbijt in bed <3 Nog veel meer New Girl <3 Bloggen <3 en sushiiiiiiiiiiiiiiii <3 I
ets minder leuk: het huis opruimen, stofzuigen, wasjes draaien, wasjes vouwen en nog meer wasjes vouwen. Vanaf maandag (vandaag dus als dit blogje online komt) wordt 't water bij ons drie dagen afgesloten, omdat de leidingen in de hele flat worden vervangen. Jep, that also means: geen wc, geen douche, geen water in de keuken etc. Gelukkig kan ik alle dagen ergens eten en zijn de buren pas volgende week aan de beurt, dus kan ik bij hun douchen.

Mijn wc de komende dagen..

Dat was 'm weer voor deze week! Komend weekend ga ik met Veerle een dagje naar Londen. Super veel zin in! We gaan met de bus, haha en moeten vrijdagnacht om iets voor 01.00 uur in Antwerpen op stappen. Ben heel benieuwd of het een beetje te doen is met de bus. We gaan het meemaken! 

 

Heb jij ook een leuk weekend gehad?

 

Liefs,

 

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saskia (dinsdag, 08 maart 2016 10:27)

    Ik heb zeker een leuk weekend gehad, een XXL weekend met een aantal dagen extra vrij. was echt heerlijk om even op te laden. Erg leuke foto's ook!