Jannderweekend #5

Amsterdamse Waterleidingduinen De Zilk

Van de ene naar de andere borrel, opgesloten zitten in Rijswijk en een nieuwe verslaving. Lees gauw verder! :-)

Vrijdag
Half 5 borreltijd! Van de ene borrel rol ik anderhalf uur later naar de andere VRMIBO bij vrienden die pas jarig zijn geweest. Gezellig het weekend inluiden met vrienden, lekker eten en veel drank. 

Bittergarnituur

Bittergarnituur is elke laatste vrijdag van de maand vaste prik op kantoor.

Zaterdag

Vroeg uit de veren (Bjorn met een kleine kater, hehe), want voordat we naar Rijswijk gaan om Escape Room te spelen, moet er in huis nog 't een en ander gebeuren. Ook moeten we nog wat boodschappen halen voor de lunch. Bjorn ruimt het huis op en ik ga naar de supermarkt. Prima verdeeld dacht ik zo!

 

Om kwart over 11 rijden we richting Rijswijk. Papa en Anja zijn er al als wij aankomen en dus kunnen we snel beginnen. Bjorn en ik hebben hiervoor een keer eerder Escape Room gedaan en geloof me als je het één keer speelt is het daarna echt verslavend. Helaas is het niet heel goedkoop, maar zeker wel de moeite waard om 'n keer te doen!

Escape Room Rijswijk

Haha, zoals je ziet is het ons helaas niet gelukt om te ontsnappen.. Maar dat mocht de pret niet drukken! Papa en Anja hadden nog niet eerder 'n Escape Room gedaan, maar zijn nu allebei erg enthousiast over het concept. Te leuk!

 

Vanuit Rijswijk rijden we achter elkaar terug naar Leiden om bij ons thuis te lunchen. Daarna gaan papa en Anja weer terug naar het Brabantse land. Wij ruimen snel de keuken op en besluiten nog even naar de Amsterdamse Waterleidingduinen te rijden. 

Wandelen De Zilk
Heel veel liefde

Haha <3

Vorige week was ik hier ook, maar toen was 't bewolkt en ging het kei hard regenen. Nu scheen het zonnetje! Lekker 5km gewandeld en met een rode neus van de kou rijden we om 17.00 uur terug naar huis.

 

Het is mijn beurt om weer een keer te koken. We hebben nog een paar zoete aardappels over van vorige week zaterdag en ik had bedacht om hier een zoete aardappeltaart/pizza mee te maken. 

 

Zoete aardappel plaattaart

Hmm, het was echt heerlijk! Het recept vind je hier. (om de zoete aardappel zacht genoeg te krijgen, heb ik ze vooraf 10 minuten in de oven gedaan met de olie en kruiden). Wel een note to myself om de volgende keer de snijplank direct af te wassen na het snijden van gedroogde tomaatjes.. die kreeg ik zondag niet meer schoon.

 

Na 't eten voel ik me helaas niet zo lekker (lag niet aan het eten, haha) en wil ik 't liefst na Wie Is De Mol al naar bed. Omdat ik geen zin heb om zondag heel vroeg wakker te zijn, begin ik aan de serie New Girl. Wat een leuke serie is dat zeg! Na drie afleveringen gaan we om kwart voor 11 naar bed. 

 

New Girl kijken

Zondag

Als ik wakker word, voel ik me weer helemaal goed. Gelukkig maar, want ik moet twee ladderwedstrijden spelen en bardienst draaien bij mijn tennisvereniging. 

 

Ik heb geen wintercompetitie gespeeld, maar bij de club waar ik tennis kun je in de wintermaanden meedoen aan de 'ladder'. Je speelt dan elke periode (á 5 weken) drie wedstrijden van één uur en dat kan zijn in de enkel of dubbel. Als je wint, klim je steeds hoger in de ladder. Vandaar die naam. 

 

Het is ondanks het heerlijke winterweer suuuuuuper rustig op de tennis. Op mijn eigen ladderwedstrijd na, staat er niks op 't programma en is er maar een baan bezet door twee jonge gasten, die niks willen drinken. Daarom besluit ik om 15.00 uur naar huis te gaan. 

Verse kaasgrillworst

Vorige week na 't bowlen vertelde de buurman dat hij via zijn werk overheerlijke grillworsten kan kopen. Of wij ook 'n keer zo'n worst wilden proberen... Zoals je ziet hebben we daar geen nee tegen gezegd, haha! Zaterdagavond kwam de buurvrouw de worst even langs brengen en zondagmiddag hebben we 'm gelijk maar opgewarmd. 

 

Het is geen goedkope worst, maar o my wat is 'ie lekker. Wij eten de hele week nog grillworst op ons brood. Yum!

Zonsondergang Zuid-Holland

Zo, en met deze mooie zonsondergang sluit ik mijn Jannderweekend #5 af :-) Zondagavond breng ik New Girl-kijkend door en ga nog een avondje vroeg naar bed. 

 

Komend weekend heb ik vrijdagavond een feestje in Eindhoven en blijf ik na afloop slapen bij m'n beste vriend. Zaterdag en zondag nog geen plannen. Misschien dat ik vanuit Eindhoven naar Steenbergen rij om langs te gaan bij m'n ouders. Hangt waarschijnlijk af van het feit of ik zaterdag een kater heb, haha! :-D 

 

Heb jij ook een leuk weekend gehad? 

 

Liefs,

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 0