Jannderweekend #2 (deel 2)

Het vervolg van Jannderweekend #2 deel 1! Koffer gelukkig weer open, uitrusten en een potje tennis. 

Zaterdag (het vervolg)
Bjorn heeft voor het avondeten gezorgd. We eten broodjes met lekkere hammetjes, mozzarella en een eerder gemaakt soepje uit de vriezer en ik vertel hem alles over m'n dagen in Berlijn.

 

Hij gaat die avond nog naar een verjaardag van een vriend. Ik besluit m'n voeten wat rust te gunnen en kijk onder een dekentje op de bank naar All You Need Is Love. Ik vind Robert ten Brink zó'n leuke vent. En elk jaar weer die geweldige Australië reis. Heerlijk om door AYNIL elke week even terug te zijn in Australië. Ook tik ik wat blogjes uit en om 00.00 uur is Bjorn weer thuis en gaan we samen naar bed.

Zondag

's Morgens ontbijten we op de bank terwijl we Wie Is De Mol terug kijken. Heel irritant dat ze niet meer op donderdagavond uitzenden.. Het komt vrij weinig voor dat we elke zaterdagavond - allebei - thuis zijn en het is nog irritanter dat je vaak de dag erna online overal leest wie er uit is. 

 

(Ik denk trouwens dat Kees de mol is. Al vanaf het begin! Bjorn is neutraal dit jaar, haha. Ik moet wel toegeven dat ik het WIDM-forum lees en daardoor denk dat Kees het is.. )

 

Om 11 uur gaat Bjorn naar de voetbal en begin ik met het leegruimen van m'n koffer (die thuis gelukkig vrij snel weer open was door het proberen van wat cijfercombinaties. Bjorn begon bij 100 en het was 125) en het wegwerken van deze berg was. 

Na het wegwerken van was, lunch ik met een stokbrood met de ham die over is van zaterdagavond. Daarna bedenk ik dat het best lekker weer is om even een rondje te lopen. Camera weer uit de kast en gaan met die banaan!

 

Ik ga naar een park hier in de buurt waar ze ook een kinderboerderij hebben.

Het is erg rustig in het park en de kinderboerderij is pas wat later op de middag open. Ik vind het prima en schiet wat leuke plaatjes van onder andere bovenstaande reiger aan het water. Op de één of andere manier vind ik reigers hele toffe dieren.

 

Na het rondje park moet ik snel naar huis om mezelf om te gaan kleden voor een tenniswedstrijd met m'n schoonzus. Ik ben in 2014 - na tien jaar gestopt te zijn - weer begonnen met tennissen en doe dit sindsdien weer minimaal één keer per week. Eind maart beginnen de lessen weer en in mei de voorjaarscompetitie. Dan sta ik vaak zo'n 3 keer per week op de baan. Super leuk!

 

Helaas verliezen we de wedstrijd met een punt verschil. Zonde, maar ach volgende keer weer beter. Ik ben niet zo'n fanatiekeling die dan de hele avond chagrijnig is, hehe ;-)  

Na het tennissen heb ik mega honger en Bjorn denkt er net zo over. Ik ga douchen en hij duikt de keuken in om een pasta ovenschotel klaar te maken. Een klein half uurtje later kunnen we eten, yum!

 

's Avonds kijken we een hele slechte film waarvan ik gewoon even in slaap val.. Na de film zetten we karnavalsmuziek op (eens een Brabo..) en spelen we nog een paar potjes rummikub, maar dan een aangepaste versie mét shotjes Cuarenta Trez (likeur 43), haha! Redelijk aangeschoten gaan we rond half 11 al naar bed. 

 

Wat een goed weekend was dit! Hoe was die van jou?

 

Liefs,

 

Janneke

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kim (zaterdag, 13 februari 2016 08:56)

    Oeh dat ziet er heerlijk uit! Leuk dat je naar Berlijn bent geweest. Ik ben echt verliefd op die stad. Het is er zo mooi!